måndag 4 juli 2011

Tävling!

Hej alla LillaLyckan-läsare!
Vi är så oerhört glada att ni är så många som kika in här! Nu har vi ett besökarantal som är uppe i över 1000 stycken, och detta tänkte vi fira med en tävling!
 
Skriv en kommentar där du delar med dig av ett semestertips för chans att vinna ett personligt egendesignat smycke av oss på LillaLyckan.


 
En kommentar ger en chans tills vinst, en länkning via facebook eller på din blogg ger dubbel vinstchans. Gör du alla tre så blir det trippel vinstchans! Så det är bara att välja :-)
 
1 pris är ett smycke med valfri kedja (kulkejda, läderband eller sidenband), valfri berlock (hjärta, stav, fyrstav) med valfri stansning samt en ängel med valfri färg på. Skulle du ha andra önskemål skall vi göra vårt bästa för att lösa dessa. 
 
Stor kram och lycka till önskar LillaLyckan!
 
 


9 kommentarer:

  1. Jag vill vara med och tävla! Jag har både länkat på facebook och skrivit ett inlägg på min blogg http://sofieberglund.se/?p=10906

    Hoppas hoppas att jag vinner!

    SvaraRadera
  2. Weei vad kul jag vill gärna tävla! Mitt bästa sommartips, ät mängder av jordgubbar:)
    Kramar Therese
    Min mail tessan1983@hotmail.com

    SvaraRadera
  3. detta kan jag inte missa, för ett sådant fint halsband vill jag ha!
    Mitt bästa sommartips:
    Lägg dig gott tillbaka i en hängmatta, solstol, i gräset.... ja, där du känner dig hemma. Ladda iphonen/ipoden med Sommar i P1 (finns att ladda ner som podcast) och njut av min favorit dryck - kall cola med massa is och färsk mynta.
    //jonna d
    (kommer även linka från min egen blog under dagen)

    SvaraRadera
  4. Åh vad roligt! Jag har ingen blogg men länkar på facebook. Mitt bästa tips är att ta dagen som den kommer. Det är bara sommar och långledigt en gång om året så varför inte göra allt det där man vill men inte hunnit tidigare? Åka till vänner och familj, dricka svalkande melondrinkar, ligga på gräsmattan och följa molnen som rör sig på himlen... Helt enkelt njuta av nuet och livet.

    SvaraRadera
  5. Mitt bästa semestertips är helt klart en go kväll hos Johanna nere vid havet - grilla, mys och avsluta med glass.
    Eller ta cykeln ut till öarna i norra skärgården, packa picknickväskan och badkläderna och ligg på klipporna hela dagen!

    Sist men inte minst, sommarpratarna i p1 laddas ner till iphonen och lyssnas på i hängmattan!

    SvaraRadera
  6. Mitt ferietips er SOL LUNA BAY i Obzor/Byala. All inclusive hotell som jeg var på i fjor. Jeg linker på facebook og skriver om konkurransen på bloggen min her: http://glimtogoyeblikk.blogspot.com/2011/07/lilla-lyckan.html

    Veldig fine smykker!

    SvaraRadera
  7. Glad att jag hittade hit innan tävlingen var över:)

    För några år sedan var jag å en kompis på ön Ven över dagen - kan absolut rekomenderas. Fint väder (var det då, så det tar jag för givet att det alltid är) sol och bad, cykling samt god mat på en av alla restauranger.

    Nu hoppas jag på tur...

    mari.utan.e@hotmail.se

    SvaraRadera
  8. Hej!

    Vilken härlig sida!

    Vill rekommendera de som vill vara aktiva på semestern att åka till Afrika och gå en kurs som vildmarksguide. Garanterad upplevelse för livet, se vilda djur i det fria, gosa med chimpansbebisar och lejonungar.

    För er som föredrar en stillsammare ledighet kan jag rekommendera en riktig kul bok: Min smala lycka. Skrattade högt när jag läste den.

    Kom ihåg att din semester är bara din, ingen lista att bocka av eller något som ska kunna "rapporteras" till jobbarkompisar. Njut!

    Kram på er! (Sandra, dovermar@hotmail.com)

    SvaraRadera
  9. Hej!
    Kom precis hem från en helt underbar vecka i Lysekil. Vi åkte med hela familjen, syskon, syskonbarn, mormor - vi blev 10pers totalt. Hyrde ett hus centralt i gamlastan genom Novasol. Allt har verkligen varit att rekomendera. Vi har vart på nordens ark, badat i havet, åkt tufftufftåg genom staden, åkt på sälsafari med båt ut på havet, gått på allsång i stadsparken. Ni kanske förstår. Gjort det som fallit oss in och njutit av sommaren.

    Vi bokade en tag i förväg och fick tag i ett helt underbart hus till en bra peng. Och med lite planering med maten kom vi undan riktigt billigt.

    Länkar dessutom på min blogg och facebook. KRAM

    SvaraRadera

Vi blir glada om ni skriver en rad!