måndag 22 augusti 2011

bilder!



Hej!
Jag är sådär på att blogga, men denna vecka har varit ganska späckad. Det är mycket i skolan. De är konstiga här, vi producerar nästan inget under lektionerna, det är mest upprop o stoj o sen massa hemläxor.. (ok inte riktigt så, men vi får inte mycket gjort... )
Har börjat fånga upp en hel del ord, vilket gör att jag ibland hänger med litegrann. så det går framåt!
Dock är alla supersöta, efter en klass kom det fram en tjej o frågade om jag ville hänga med dem efter skolan o kolla på foboll och dricka en öl. Så vi satt på en bar o chillade. Drack nåt som hette nåt konstigt, men det va iaf massa pressad lime i glaset och så häller du i din öl, och sen längst upp på glaset så är det en fet rand med salt.. Så första munnen man tar är väääldigt salt, men sen var det ganska gott :D
Man kan även få den med chili i (såklart).





Har världens sötaste spanskafröken! Hon är hur gullig som helst och lär oss massa saker på bra sätt. Härromdagen hade hon lagat mat till oss, tre olika sorters guaccamole, och tacobröd, korv o lite starka såser. Så fick vi recept, lära oss lite grönsaker, prova mexicansk mat och allt i ett. Super mys!

Ifredags var jag i skolan till 10 på kvällen, sen hem och svidade om lite till andra kläder och så åkte jag, Sophie och hennes kille (när jag kom hem från skolan så satt han på utsidan på vårt hus för han skulle överraska henne - så söt!) till en fest hos två fransyskor i vår klass. De bor ihop med några mexare, så de hade bjudit in massa vänner så de va både utisar (utbytesstudenter) och mexare där. riktigt trevligt. Helt plötsligt började de möblera om, och så kom det en kille med dj grejer o började DJ:a. hihi.
Det var en trevlig kväll, men vi kom sent och gick tidigt för att...
Igår lördag hade killen som är utis-koordinator på skolan en "överraskning" till oss så vi skulle ses på skolan kl 8.30 för surprise. Det var ganska sletna utisar som dök upp, och vi skulle på en tur med turistbussen. Har varit med om roligare överraskningar. Men det var okej. Det hela skulle ta 3-4 timmar. Vi var där 8.30 och hemma igen ca 16.30. Dom har ingen riktig koll på klockan i Mexico.. Haha. Men det är en del av deras kultur och det är ganska trevligt faktiskt om man tänker efter. Inte så mycket stress.
Vi åkte iaf runt o kollade lite byggnader, shoppingcenter, torg o parker. Det är så galet mycket trafik och bilar här så det går knappt att ta sej fram.. Självklart ska bussen också göra u-svängar och sånt mitt upp i all rusningstrafik.
Utsikt från ett torn vi var uppe i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi blir glada om ni skriver en rad!