tisdag 16 augusti 2011

Ett Cuba i Mexico













Finally! Jag lyckades fiffilura ut hur man bloggar från telefonen OCH bifogar fler än en bild! Lovely.  Måste därför passa på o beskriva gårdagen också. 
Sophies kille, Chris (helskön fransman som pluggar en timme utanför city) har varit här i i helgen. De två kände en fransk kille från sin skola i Frankrike som är här på ett Internship och han i sin tur (Japp de blir lite komplicerat här) hade en fransk tjejkompis som är ihop med en mexare. Iaf, efter en trevlig dag på en marknad (där inget shoppades) så mötte vi upp dessa sistnämnda två. (jag har under hela tiden sagt, varför finns det inga Volvo bilar här, var e alla volvosar ?) och gissa vad de hämtade upp oss i? Jepp, Volvo s60. Sen åkte vi till ett cubanskt ställe som tydligen är Hampus på cuba (pga ernst hemmingway) och där åt vi typ tapas som mexaren beställde in. Massa goda roliga grejer, scampi, köttbullar, rå fisk (typ sill) ris. Ja massa gödigt. 
Bilderna som är inifrån visar att alla som äter på stället får skriva, varsomhelst, på tavlor, lampor, väggar. Lite kul 
Ok. Sov time ja! Puss


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi blir glada om ni skriver en rad!